Culturiștii sălăjeni, pe podium la Campionatul Național

Federația Română de Culturism și Fitness împreună cu Clubul Sportiv Gym Mar Strong Oradea a organizat la finalul săptămânii trecute ediția din acest an a Campionatului Național de culturism, body-fitness, bikini, fitness, și bodybuilding clasic la categoria masters.

Competiția a fost organizată la 13 categorii de vârstă, peste 35 de ani la femei și peste 45 de ani la bărbați, iar printre participanți s-au numărat și patru culturiști sălăjeni. Liviu Ungurușan a reprezentat CS Alfa Zalău, fiind și antrenorul clubului, iar ceilalți trei sportivi au reprezentat Clubul Sportiv Gold Gym Șimleu Silvaniei, aceștia fiind Ioan Laslo, instructorul clubului, Sorin Fritea, campionul absolut din 2012 și Marius Ilieș.

Cel mai bun rezultat l-a obținut șimleuanul Ioan Laslo, care s-a clasat pe primul loc în proba de bodybuilding clasic, la categoria +50 de ani. Din păcate, la această probă au concurat doar doi sportivi, astfel că șimleuanului nu i-a fost acordat titlul și tricoul de campion național, fiind premiat doar pentru locul ocupat la final.

Campionul absolut din 2012, Sorin Fritea, s-a clasat pe locul doi în proba de culturism, categoria +90 de kilograme (40 – 49 de ani), devenind vicecampion național.

Vicecampion național a devenit și zălăuanul Liviu Ungurușan, instructorul CS Alfa Zalău clasându-se pe locul doi în proba de culturism, la categoria +80 de kilograme (peste 50 de ani).

Clasat pe locul doi la ediția de anul trecut, sportivul legitimat la CS Gold Gym Șimleu Silvaniei, Marius Ilieș, s-a clasat pe locul patru în acest an în proba de culturism, la categoria +90 de kilograme (40 – 49 de ani).

Leave a Comment